; AR-Packaging - Cookie- och Integritetspolicy ;
Hero image

AR Packaging Group AB Cookie- och Integritetspolicy


COOKIEPOLICY


Vad är cookies?

För att vår webbplats ska fungera korrekt placerar vi små datafiler som kallas cookies i din enhet. En cookie är en liten textfil som en webbplats sparar i din dator eller mobila enhet när du besöker webbplatsen. Cookien kan inte identifiera dig personligen, utan bara den webbläsare som är installerad på din dator och den webbläsare som du använder när du besöker webbsidan. Det gör att webbplatsen kan komma ihåg dina åtgärder och inställningar (t.ex. inloggning, språk, teckenstorlek och andra visningsinställningar) under en viss tidsperiod, så att du inte behöver ange dem igen varje gång du kommer tillbaka till webbplatsen eller när du bläddrar från en sida till en annan. Cookies innehåller inga virus och kan inte förstöra annan information som är lagrad i din dator. Cookies lagras i din dator i sex månader och raderas därefter.

Hur använder vi cookies?

Ett antal av våra sidor använder cookies för att komma ihåg:

dina bildskärmsinställningar, till exempel inställningar för kontrastfärg eller teckenstorlek,

om du redan har svarat på en popup-enkät om huruvida innehållet var till hjälp eller inte (så att du kommer inte blir tillfrågad igen) 

om du har godkänt (eller inte godkänt) vår användning av cookies på denna webbplats.


Dessutom använder vissa videor som är inbäddade i våra sidor cookies för att anonymt samla in statistik om hur du kom dit och vilka videor du besökte. I detta fall är användningen av dessa cookies inte absolut nödvändig för att webbplatsen ska fungera, men den ger dig en bättre webbläsarupplevelse. Du kan ta bort eller blockera dessa cookies, men om du gör det kanske vissa funktioner på den här webbplatsen inte fungerar på det sätt som det är tänkt. Cookierelaterade uppgifter används inte för att identifiera dig personligen och uppgifterna om mönster är helt under vår kontroll. Dessa cookies används inte för något annat ändamål än de som beskrivs här. Därför kan ingen av de uppgifter som vi samlar in med hjälp av cookies identifiera dig personligen. Vidare lämnar vi aldrig ut, säljer eller på annat sätt överför uppgifterna till tredje part.

Så här kontrollerar du cookies

Du kan kontrollera och/eller ta bort cookies om du vill – mer information finns på aboutcookies.org. De flesta webbläsare har en standardinställning som accepterar cookies, men du kan ta bort alla cookies som redan har sparats på din dator och ställa in de flesta webbläsare för att förhindra att de placeras i din dator från första början. Om du gör det kan du dock behöva justera vissa inställningar manuellt varje gång du besöker en webbplats, och vissa tjänster och funktioner kanske inte fungerar som de ska. 


INTEGRITETSPOLICY

AR Packaging Group AB (publ), organisationsnummer 559062-9373, Box 177, 221 00 Lund, Sverige, och dess dotterbolag ("koncernen") vidtar alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa att personuppgifter behandlas på ett lagligt, rättvist och transparent sätt. Koncernen följer alla gällande lagar och regler som finns för att skydda enskilda personers privatliv och vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder när det gäller mängden och känsligheten hos personuppgifter.

Koncernen samlar in dina personuppgifter och behandlar dem i enlighet med denna integritetspolicy. Beroende på hur du kommer i kontakt med en medlem i koncernen och/eller det företag du ingår avtal med, är personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter någon av följande:

AR Packaging Group AB (publ), organisationsnummer 559062-9373, Maskinvägen 1, SE-22100 Lund, Sverige

AR Packaging Holding AB, organisationsnummer 559063-2575, Maskinvägen 1, SE-22100 Lund, Sverige

AR Packaging International AB, organisationsnummer 559180-8745, Maskinvägen 1, SE-22100 Lund, Sverige

AR Packaging Sweden AB, organisationsnummer 556050-0554, Maskinvägen 1, SE-22100 Lund, Sverige

AR Packaging Norway AS, organisationsnummer NO934180941, NO-1739 Skjeberg, Norge

AR Packaging Finland Oy, organisationsnummer 0946631-7, Luvalahdentie 1, FI-27501 Kauttua, Finland

AR Packaging Beteiligungen GmbH, organisationsnummer HRB 53237, Gutenbergstraße 2, DE-65830 Kriftel, Tyskland

AR Packaging GmbH, organisationsnummer HRB 52899, Gutenbergstraße 2, DE-65830 Kriftel, Tyskland

AR Packaging Holding GmbH, organisationsnummer HRB 53322, Gutenbergstraße 2, DE-65830 Kriftel, Tyskland

AR Packaging Estonia AS, organisationsnummer 10399612, Harku tee, EE-4390 Tabasalu, Estland

AR Packaging France, organisationsnummer 380137711, Boulevard du Cormier, FR-49302 Cholet Cedex, Frankrike

AR Packaging Cholet, organisationsnummer 552037384, Boulevard du Cormier, FR-49302 Cholet Cedex, Frankrike

AR Packaging UK Ltd, organisationsnummer 04608307, 66-68 Oswald Road, DN15 7PG Scunthorpe, Storbritannien

AR Packaging Systems AB, organisationsnummer 556044-6063, Maskinvägen 1, SE-22100 Lund, Sverige

AR Packaging Tibro AB, organisationsnummer 556124-6629, Grönhultsvägen 11, SE-54351 Tibro, Sverige

AR Packaging Rotherham Ltd, organisationsnummer 4862237, Aldwarke Business Park, Waddington Way, Units 22-25, S65 3SH Rotherham, Storbritannien

AR Packaging Flexibles AB, organisationsnummer 556754-1049, Maskinvägen 1, SE-22100 Lund, Sverige

AR Packaging Highbridge Ltd, organisationsnummer 06371607, 1 Gass Cl, Somerset TA9 4JT, Highbridge, Storbritannien

AR Packaging Halmstad AB, organisationsnummer 556061-1674, Furuviksringen 11, SE-30244 Halmstad, Sverige

AR Packaging Digital AB, organisationsnummer 556597-3673, Makadamgatan 15, SE-15664 Helsingborg, Sverige

AR Packaging Austria GmbH, organisationsnummer FN 427561 t, Erna-Diez-Strasse 2, AT-8053 Graz, Österrike

AR Packaging Graz GmbH, organisationsnummer FN 48222 s, Erna-Diez-Strasse 2, AT-8053 Graz, Österrike

AR Packaging Croatia D.D., organisationsnummer 40004703, Burići 9A, 52352 Kanfanar, Hrvatska, Kroatien

AR Packaging Krakow sp. z.o.o., organisationsnummer 0000036233, Klaj, Polen

AR Packaging Nigeria Ltd, organisationsnummer 600174 Oluyole LGA, Ibadan, Oyo State, Nigeria

AR Packaging Nigeria Properties Ltd, Oluyole LGA, Ibadan, Oyo State, Nigeria

AR Packaging Swiss AG, CH-9016 St. Gallen, Schweiz

BSC s.a, organisationsnummer KRS 0000032771, ul. Zmigrodzka 37 60-171 Poznań, Polen

bscpharma z.o.o. organisationsnummer KRS 0000212672, ul. Zmigrodzka 37 60-171 Poznań, Polen

AR Packaging (Beijing) Co. Ltd, organisationsnummer 91110105MA008CY503, 7 Wangjing Zhonghuan Nan Road, 100102 Chaoyang District, Beijing, Kina

PT Akerlund Rausing Packaging Indonesia, organisationsnummer 11.01.1.46.0120 Jl. Maju Jaya No.1, Merakrejo, Harjosari, Bawen, Kab. Semarang, Jawa Tengah 50661, Indonesien

AR Packaging Hannover GmbH, organisationsnummer HRB 208906 Andertensche Wiese 21, DE-30169 Hannover, Tyskland

AR Packaging Aachen GmbH, organisationsnummer HRB 4256 Kellerschaustrasse 28, DE-52078 Aachen, Tyskland

AR Packaging Berlin Food GmbH, organisationsnummer HRB 6329 FF Tasdorf-Süd 15, DE-15562 Rüdersdorf, Tyskland

AR Packaging Berlin Pharma GmbH, organisationsnummer HRB 9651 FF Tasdorf-Süd 15, DE-15562 Rüdersdorf, Tyskland

AR Packaging North America Inc. organisationsnummer 22-2781794, 1755 North Brown Road, Suite 200, Lawrenceville, GA
30043-8196, USA

AR Packaging Russia Holding GmbH organisationsnummer FN 217226 s, Volkohonskoye shosse 4, Lomonosov District Poselok Gorelovo, RU-198323 Leningrad oblast, Ryssland

JSC AR Packaging, organisationsnummer 1022304838863, 2 Gibridnaya St. Timashevsk, Krasnodar kraj, RU-352700, Ryssland

Limmatdruck Zeiler AG, organisationsnummer Pfadackerstrasse 10, CH-8957 Spreitenbach, Schweiz

Posbau S.A, organisationsnummer KRS 0000064088, Zmigrodzka 41/49, 60-171 Poznan, Polen

AR Packaging Service GmbH, organisationsnummer HRB 13552 FF

HC Bestehorn GmbH, organisationsnummer HRB 10308 FF, - Tasdorf-Süd 15, DE-15562 Rüdersdorf, Tyskland

Brandpack Consulting GmbH, organisationsnummer HRB 218467, Andertensche Wiese 21, 30169 Hannover, Tyskland

rlc KG, organisationsnummer HRA 22400, Andertensche Wiese 21, 30169 Hannover, Tyskland 

rlc packaging GmbH, organisationsnummer HRB 7235, Andertensche Wiese 21, 30169 Hannover, Tyskland


Respektive företag som agerar som personuppgiftsansvarig benämns "Företaget" eller "vi" i policyn nedan.

Denna integritetspolicy förklarar dina rättigheter i förhållande till Företaget avseende behandlingen av dina personuppgifter och hur du kan utöva dessa rättigheter. Det är viktigt att du läser och förstår integritetspolicyn innan du lämnar dina personuppgifter till oss. Information om insamling, hantering och lagring av information som erhållits genom cookies finns i vår cookiepolicy.

Vilka personuppgifter samlar vi in och varifrån?

Om du är kontaktperson hos någon av våra kunder eller leverantörer kan du, när du beställer ett produktprov eller en tjänst, prenumererar på nyhetsbrev, om du kontaktar oss, t.ex. via e-post, eller på annat sätt använder våra tjänster, lämna information till oss som betraktas som personuppgifter enligt gällande dataskyddslagar.

De typer av personuppgifter som vi samlar in kan, beroende på sammanhanget, inkludera följande:

namn och kontaktuppgifter, inklusive adress, telefonnummer och e-postadress,

yrkestitel/befattning,

ditt personliga brev och CV inklusive foto, om det är tillämpligt (för arbetsansökningar) och/eller

leverans- och faktureringsinformation, betalningsinformation och annan information som du lämnar i samband med köpet eller leveransen av en produkt eller tjänst.

Vi kan samla in dina personuppgifter från följande källor:

någon av Företagets webbplatser, till exempel när du beställer ett prov, prenumererar på vårt nyhetsbrev eller söker ett arbete,

när du kontaktar oss via e-post,

genom ett avtal eller annan affärskontakt, där du är kontaktperson,

från en faktura, på vilken du är kontaktperson och/eller

från tredje parter i form av koncernbolag.

Varför behandlar vi dina personuppgifter?

Företaget kan behandla dina personuppgifter baserat på följande rättsliga grunder och i följande syften.

Fullgörandet av ett kontrakt: För hantering och administration av inköp, leveranser av produkter samt för att göra och ta emot betalningar.

Samtycke: För prenumerationer på vårt nyhetsbrev och för behandling av arbetsansökningar.

Efterlevnad av en lagstadgad skyldighet: Vi sparar fakturaunderlag och arbetsansökningar och/eller rekryteringsunderlag i enlighet med gällande redovisningslagar och förordningar.

Berättigat intresse: Vi kommer att förse dig med direktmarknadsföring avseende våra produkter och tjänster för att upprätthålla affärsförbindelser och marknadsföra våra produkter och tjänster.

Om en tjänst som vi tillhandahåller kräver ditt samtycke kommer vi alltid att uttryckligen be om ditt samtycke till denna tjänst och till vår behandling av dina personuppgifter. Vi kommer till exempel att be om ditt samtycke om du vill prenumerera på våra nyhetsbrev eller om du vill söka ett arbete på någon av Företagets webbplatser.

När du ger ditt samtycke måste du bekräfta att du har läst denna integritetspolicy och att du samtycker till den behandling av dina personuppgifter som beskrivs i den.

Lagring av personuppgifter

Företaget vidtar alla rimliga åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter behandlas och lagras på ett säkert sätt. Dina personuppgifter kommer aldrig att lagras längre än vad som är tillåtet enligt gällande lag eller nödvändigt för att uppfylla ovan angivna syften. Dina personuppgifter kommer att behandlas av oss under följande tidsperioder.

Kund, distributör eller ombud: Om du är kund, distributör eller agent och du har ingått ett avtal med Företaget sparas dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för att Företaget ska kunna fullgöra avtalet med dig, till exempel tills vi har levererat den produkt eller utfört de tjänster som du har beställt, dock inte längre än två år efter din senaste kontakt med Företaget. Det inbegriper bland annat uppfyllande av leverans- eller garantiåtaganden. Det gäller dock inte om vi behöver spara dina personuppgifter under en längre tidsperiod på grund av något av de skäl som anges nedan.

Arbetssökande: Vi sparar dina personuppgifter inklusive ditt personliga brev och cv samt foto, om det är tillämpligt, under rekryteringsprocessen, tills rekryteringsprocessen är avslutad och under en tidsperiod på upp till sex månader därefter, för att kunna försvara eventuella juridiska anspråk.

Kommunikation: Om du har kontaktat Företaget, till exempel via e-post, kommer dina personuppgifter att lagras så länge som det är nödvändigt att vi ska kunna slutföra en begäran eller hantera eventuella problem som du kontaktade oss om.

Juridisk skyldighet: Företaget sparar all dokumentation som utgör redovisningsinformation i enlighet med gällande redovisningslagstiftning.

Direktmarknadsföring: Vi kan komma att behandla dina personuppgifter i direktmarknadsföringssyfte i upp till två år efter att kundrelationen har avslutats, såvida du inte motsätter dig att dina personuppgifter används i direktmarknadsföringssyfte.

Överföring av personuppgifter

Personuppgifter om våra kunder är en viktig del av Företagets verksamhet och vi säljer inte personuppgifter till någon annan. Vi överför endast personuppgifter enligt beskrivningen nedan. Vi iakttar alltid stor försiktighet vid överföringen av dina personuppgifter och dina personuppgifter överförs endast i enlighet med denna integritetspolicy och efter att lämpliga säkerhetsåtgärder har vidtagits.

Överföringar till koncernbolag: Företaget kan överföra dina personuppgifter till koncernbolag i syfte att fullgöra avtalsförpliktelser, genomföra en rekryteringsprocess eller för någon lagstadgad skyldighet som vi kan bli föremål för.

Affärstransaktioner: Om hela eller en del av Företagets verksamhet säljs eller går upp i någon annan verksamhet eller något annat företag kan dina personuppgifter lämnas ut till våra rådgivare, potentiella köpare och deras rådgivare, och överföras till de nya ägarna av verksamheten.

Lagstadgad skyldighet: Dina personuppgifter kan också lämnas ut i syfte att uppfylla vissa lagstadgade skyldigheter och kan överföras till polisen och andra relevanta myndigheter när det är tillåtet och krävs enligt lag.

Företaget kan anlita databehandlare för att utföra en del av sin behandling av personuppgifter, t.ex. med avseende på arbetsansökningar, eftersom vi ibland anlitar rekryteringsföretag för att hjälpa till med specifika rekryteringsprocesser.

Den typ av överföringar som nämns ovan får endast utföras av företag inom EU eller EES (dvs. alla EU-medlemsstater och Island, Norge och Liechtenstein). Vi behandlar inga personuppgifter utanför EU och EES.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära information om de kategorier av personuppgifter som rör dig som vi behandlar och om hur de används genom att kontakta oss skriftligt med hjälp av kontaktuppgifterna nedan. Du har också rätt att begära rättelse av felaktiga, ofullständiga eller tvetydiga personuppgifter som rör dig genom att kontakta kundtjänst. För att skydda din integritet och dina personuppgifter kan vi kräva att du identifierar dig i samband med vår assistans.

I enlighet med gällande dataskyddslagar har du också rätt att begära att dina personuppgifter raderas eller att behandlingen av dina personuppgifter begränsas. I vissa situationer har du också rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter och begära att dina personuppgifter överförs i elektroniskt format.

Du kan lämna in klagomål hos Datainspektionen om du anser att Företagets behandling av dina personuppgifter inte sker i enlighet med gällande lagar.

Återkallande av samtycke

Om vi behandlar dina personuppgifter baserat på ditt samtycke, t.ex. angående prenumeration på nyhetsbrev och behandling av arbetsansökningar, kan du när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta kundtjänst eller koncernens HR-ansvariga, beroende på vad som är tillämpligt. Ett sådant återkallande kan göras helt eller delvis. Om du inte vill få vårt nyhetsbrev, eller marknadsföring och specialerbjudanden från oss kan du återkalla ditt samtycke genom att kontakta kundtjänst eller, om det skickas via e-post, via en länk i e-postmeddelandet.

Ändringar av integritetspolicyn

Observera att villkoren i integritetspolicyn kan ändras eller utvidgas. Alla nya versioner kommer att publiceras på Företagets webbsida. Därför bör du regelbundet läsa dessa villkor för att se till att du är nöjd med ändringarna. Vid väsentliga förändringar kommer vi dock att kontakta dig via e-post, om du har gett oss din e-postadress, för att informera dig om eventuella ändringar som har gjorts.

Om väsentliga förändringar som görs rör behandling av personuppgifter som vi utför baserat på ditt samtycke kommer vi att ge dig möjlighet att upprepa ditt samtycke till behandlingen på de nya villkor som presenteras.


Kontakta oss

Om du har frågor som rör denna integritetspolicy, om du misstänker att ett brott mot denna integritetspolicy har skett, eller om du vill kontakta oss av någon anledning som anges i denna integritetspolicy ber vi dig kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna nedan.

AR Packaging Group AB (publ)

Maskinvägen 1, SE-221 00 Lund, Sverige

Telefon: + 46 46 287 33 00

www.ar-packaging.com